Obědy pro mateřské školy Obědy pro mateřské školy Obědy pro mateřské školy Obědy pro mateřské školy

Obědy pro mateřské školy

Biocatering Biocatering Biocatering Biocatering

Biocatering

Výroba lahůdek Výroba lahůdek Výroba lahůdek Výroba lahůdek

Cukrářská výroba

Cukrářská výroba Cukrářská výroba Cukrářská výroba Cukrářská výroba

Výroba lahůdek

Proč Bionea?

Páteř naší společnosti tvoří pracovníci, kteří mají dvacetiletou zkušenost v oboru hotelnictví a gastronomie. V prostředí biopotravin a výrobků z nich se pohybujeme od roku 2004. Nadchla nás myšlenka vyrábět výrobky, které jednak dobře chutnají a co hlavně, jsou prospěšné pro náš organismus a naši budoucnost.Zrealizujeme pro Vás originální catering vyrobený v maximální možné míře z biopotravin, kde nabízíme netradiční dobrůtky ale i tradiční...

Aktuální jídelníček: 19/4

  • hovězí vývar s rýží a zeleninou
  • králičí ragů s rajčaty a řapíkatým celerem, dušená rýže
  • smažený sýr v kukuřičné strouhance, vařené brambory, tatarka Bionea
  • jablečná zemlbába pro mlsounky

Biopotravina dne

celer_apkat_1.jpg

Řapíkatý celer

Řapíkatý celer je v Evropě znám již od 16. století. Pro svůj nízký obsah kalorií a vysoký obsah výživných látek je skvělou dietní zeleninou a nepostradatelnou součástí zdravé stravy. Je bohatým zdrojem vitamínu C. Kromě vitamínu C obsahuje bílkoviny, vlákninu, vitamín B1, vitamín B2, karoten, draslík, sodík, vápník, fosfor, železo a hořčík. Posiluje činnost ledvin a podporuje činnost pohlavních žláz. Je vhodný při artritidě, revmatismu a dně. Uplatní se též při nervových slabostech, jelikož snižuje množství stresových hormonů a tím uklidňuje nervy. U plně vyvinutého celeru dosahují řapíky (žebra) okolo 25 až 40 cm délky. Řapíkatý celer nakupujeme se zakončený neovadlými, svěže zeleně zbarvenými listy. Listy se však nekonzumují. Konzumují se pouze řapíky (žebra), a to v použití jak ve studené kuchyni (např.saláty) tak v teplé kuchyni. K dispozici je po celý rok. Nejlepší kvalitu má během letních měsíců.

Aktuální novinky

kucha.jpg

Nabídka nesnězených obědových menu za Kč 50,- (hl. jídlo + polévka)

polévka:                       vyprodáno
hlavní chod:




 

    Každý den omezený počet menu, objednávky od 10:00 na telefonním čísle: 601 321 049 Jídlo vydáváme od 11:30-12:30 hod.