Cukrářská výroba

Při přípravě dezertů používáme jako sladidel obilné sirupy (pšeničný, kukuřičný, rýžový), ovocné šťávy, sušené ovoce, džemy bez cukru, med, javorový sirup. Pouze u zlomku z našich dezertů, kde vzhledem k technologické přípravě nelze nahradit cukr, používáme přírodní nerafinovaný třtinový cukr. Nikdy však ve složení našich výrobků neobjevíte rafinovaný bílý cukr či umělá sladidla a jim podobné produkty. Výrobou zdravých dezertů bez použití cukru se snažíme neškodit lidskému organismu a předcházet tak některým negativním dopadům na zdraví člověka.

Při konzumaci našich výrobků, které nejsou slazeny bílým rafinovaným cukrem, nedochází k překyselení krve a tím k následnému oslabení obranyschopnosti lidského těla.

Vědecké studie potvrzují, že klasický cukr má negativní vliv na naše zdraví a je příčinou mnoha současných civilizačních chorob, jako jsou cukrovka, žaludeční vředy, různé záněty či plísně uvnitř organismu, onemocnění srdce, imunitního systému a v neposlední řadě také nepříznivě působí na nervový systém.

Naše dezerty a ostatní výrobky cukrárny jsou chutné, zdravé a šetrné k přírodě i lidskému zdraví.

  • Fotografie
  • Fotografie
  • Fotografie
  • Fotografie